День физкультуры и спорта

 

 

 

9 вересня в Краматорську в парку культури і відпочинку “Сад Бернацького” відбулося спортивне свято-День фізкультури і спорту. Вихованці дитячо-юнацького клуба фізичної підготовки -2 прийняли участь і змаганнях ” Streetboll”. Участь взяли 20 команд юнаків, а це 80 спортсменів 2002-2003р.н. 2004-2005р.н2006-2007р.н.  Команди поділені були на групи, перемогу у старший віковій групі здобула команда “Чернослив”2 місце ЗОШ- 18; 3 місце “Кришталь “середня вікова группа 1-“Хирурги”2-“Овочі”3-“Ясногірка”. У найменьшій групі міста розподілилися так : 1-“Голден-стейт”,  2-“Чикаго Булз”,  3-“Комбекєри”. Усі ререможці та призери були нагороджені кубками,медалями,грамотами від обласного управління фізичної культури і спорта разом з Донецькою обласною асоціацією баскетболу.
До дня фізичної культури і спорту на стадіоні Блюмінг відбулося урочисте шанування кращих спортсменів та тренерів міста , нагородженний сертифікатом від мера міста- Сосой Олег Володимирович директор ДЮК ФП-2 ,  президент Донецької обласної асоціації баскетболу .
This entry was posted in Вуличный баскетбол(стрітбол), дружня зустріч, події, секції and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.