Відродження Великого баскетболу у Краматорську

Завдяки місту та місцевій владі, Управлінню освіти Краматорської міської ради та АТП 11410 в Краматорську з’явилася можливість відродити Великий баскетбол.

28-29 жовтня в Краматорську стартував І тур ХХVІІ Чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд І ліги.

Зустрічалися команди м. Краматорська МБК «Краматорськ» та м. Дружківки БК «Дружківка». В перший день змагань гравці МБК «Краматорськ» впевнено перемогли дружківчан з рахунком 88:73. А от друга гра була дуже нелегкою для наших хлопців, перша половина гри закінчилася з рахунком 22:33 на користь БК «Дружківка». Але не зважаючи на це, командна гра, воля до перемоги та якісні настанови тренера Олега Сосоя зробили свою справу… У другій половині гри вихованці ДЮКФП -2 змогли переломити хід гри на свою користь, та перемогли із загальним рахунком 57:48. Найкращими гравцями нашої команди признано     Данила Маляренка та Дмитра Щербіка. Вітаємо МБК «Краматорськ» з перемогою та бажаємо їм тільки переможних матчів!!!

   

This entry was posted in Баскетбольні клуби Украіїни, баскетбольні матчі, дружня зустріч, змагання з баскетболу, змагання, баскетбол, Євроліга, події, чемпіонат and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.