Перша лiга

 

В м. Краматорськ 17-18 березня відбулися ігри Першої ліги серед чоловічих команд «Краматорськ» провела дві гри з командою БК «Восток» м. Лозова . В перший день змагань гості чинили опір ,проявили свій характер ,але поступилися з рахунком 71:66.

У другий день змагань наша команда впевнено розпочала гру та не залишила шансів на перемогу , гра закінчилась 83:37. МБК «Краматорськ» здобув достроковий вихід до плей-офф , останні ігри , які пройдуть 31 березня та 01 квітня 2018 р. в м. Маріуполь вирішать з якого місця турнірної таблиці вийде у наступне коло змагань. Тренер команди Сосой О.В.

Завдяки місцевій владі ,Управлінню освіти Краматорської міської ради , Краматорському АТП11410,ЧП «Архідея» команда чоловіків І ліги , мала змогу проводити виїзні та домашні тури. Керівництво та гравці клубу висловлюють подяку усім, хто вболіває та підтримує команду МБК «Краматорськ»

This entry was posted in Баскетбольні клуби Украіїни, баскетбольні матчі, дружня зустріч, змагання з баскетболу, ліга, події and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.