Перша лiга

31 березня та 01 квітня в м. Маріуполі команди Першої ліги зіграли заключні матчі першого етапу .МБК «Краматорськ» та БК « Маріуполь-2» вже потрапили до наступного коло змагань. Єдиним невирішеним питанням залишилося з якого місця турнірної таблиці команди потраплять до плей -оф. У першому матчі суперники до останнього боролися на рівних . МБК «Краматорськ» наздоганяли господарів , але так і не змогли вирвати перемогу . Гра закінчилася з незначною перевагою команди БК «Маріуполь», рахунок гри 86:83 . У другому матчі протистояння тривало , МБК «Краматорськ» поступилися з рахунком 70:75.Кращими гравцями стали Зайков Олександр, Зимовський Євген, Степанов Богдан. Тренує команду Сосой Олег та Щербик Дмитро.

Завдяки місцевій владі ,Управлінню освіти Краматорської міської ради , Краматорському АТП11410,ЧП «Архідея» команда чоловіків І ліги , мала змогу проводити виїзні та домашні тури. Керівництво та гравці клубу висловлюють подяку усім, хто вболіває та підтримує команду МБК «Краматорськ»

This entry was posted in Баскетбольні клуби Украіїни, дружня зустріч, змагання з баскетболу, ліга, події, турніри and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.